Larisa Drăgulescu, apel disperat. Fetiţa sa suferă de o boală cruntă: "Ne luptăm cu ea de ceva ani"

+3 click pentru
galerie

Larisa Drăgulescu, clipe grele din cauza problemelor de sănătate ale fiicei sale şi a lui Marian Drăgulescu © Facebook

Larisa Drăgulescu, fosta soţie a lui Marian Drăgulescu, trece prin clipe grele. Problemele de sănătate cu care se confruntă fiica sa au reapărut, iar Larisa Drăgulescu se teme ca nu cumva micuţa să-şi piardă auzul.

Beatrice, fiica lui Marian Drăgulescu şi a Larisei Drăgulescu a fost supusă la două intervenţii chirurgicale de implant cohlear bilateral și două operații de Holesteatomă. Chiar dacă micuţa a trecut prin aceste intervenţii, problema ei nu este încheiată, iar Larisa Drăgulescu a făcut un apel disperat pe reţelele sociale, acolo unde îi întreabă pe prietenii virtuali dacă au conştinţe şi sfaturi în acest caz.

“Pentru cei care nu știu, Beatrice are două operații de implant cohlear, bilateral și două operații de Holesteatomă. Personal, consider că implantul cohlear este o minune deoarece fetiţa mea AUDE, ceea ce este foarte important pentru a duce o viaţă normală și facem și majore progrese în ceea ce priveşte exprimarea verbala.

P.S.: Implantul cohlear (urechea bionică) este un dispozitiv biomedical care înlocuieşte auzul natural la persoanele suferinde de hipoacuzie severă sau profundă, inclusiv de pierderea totală a auzului. Ceea ce ne da însă bătăi de cap este Cholesteatoma. Ne luptăm cu ea de ceva ani. Ceea ce vreau să vă rog însă este, dacă aveți cunoștință despre această boală, orice sfat sau informaţie este binevenită”, a spus Larisa Drăgulescu pe reţelele sociale.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro