Cea mai grea zi pentru Larisa Drăgulescu. A pierdut sarcina și i-a spus „adio” logodnicului

+3 click pentru
galerie

Cea mai grea zi pentru Larisa Drăgulescu. A pierdut sarcina și i-a spus „adio” logodnicului © Facebook

Vineri, 13 septembrie, s-a dovedit a fi o zi cu un real ghinion pentru Larisa Drăgulescu. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu, care anunțase în urmă cu doar săptămâni că este din nou gravidă, a pierdit sarcina și s-a și despărțit de cel cu care se logodise.

Larisa Drăgulescu a anunțat, pe rețelele de socializare, că a pierdut sarcina și că relația cu partenerul ei, Ovidiu Mihai, s-a încheiat.

Mesajul Larisei Drăgulescu

Deși trece prin clipe grele, fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu a reușit să își anunțe prietenii virtuali de cele întâmplate, rugând să nu i se pună întrebări legate de acest subiect.

„Astăzi 13 Septembrie 2019 și cu luna plină pe cer, am pierdut sarcina și totodată și relația de dragoste cu Ovidiu Mihai! Consider că după un rău care simți că ți-a săgetat sufletul, va urma cu siguranță ceva bun. Vă rog să nu îmi puneți întrebări mai departe și să îmi respectați intimitatea.Tocmai de aceea am ales să vă anunț personal ca de fiecare dată nedorind să las false impresii. Mulțumesc”, a scris Larisa Drăgulescu, pe Facebook.

Larisa Drăgulescu s-a logodit în 2018

Larisa a fost căsătorită cu gimnastul Marian Drăgulescu, împreună cu care are doi copii: Beatrice (14 ani) și Richard (12 ani). După divorțul de sportiv, s-a reorientat către fotbalistul Ovidiu Mihai, atacant la CSM Râmnicu Vâlcea și mai tânăr ca ea cu 13 ani. I-a acceptat copiii, iar, o bună bucată de vreme, relația lor a fost numai lapte și miere. S-au logodit în 2018, însă iată că povestea lor s-a terminat.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro