Larisa Ionescu a născut, în mare secret! Prima imagine cu băiețelul „reginei Instagramului”

+4 click pentru
galerie

Larisa Ionescu a născut, în mare secret! Prima imagine cu băiețelul „reginei Instagramului” © Instagram

Este zi de sărbătoare în showbizul românesc! Larisa Ionescu, soția fostului soț al Cristinei Spătar a devenit mămică pentru prima dată și este cum nu se poate mai fericită. Mai mult, cea supranumită „regina Instagramului” a postat pe rețeaua de socializare care a consacrat-o și prima fotografie cu băiețelul ei. 

Larisa Ionescu, cea cunoscută sub numele de „regina Instagramului” a născut în mare, mare secret! Cu toate acestea, proaspăta mămică nu a putut sta departe de social media prea mult timp, așa că pe contul ei de Instagram a postat și prima fotografie cu ea și băiețelul pe cafre tocmai l-a adus pe lume. 

Fericită, cu zâmbetul pe buze și extrem de împlinită, Larisa Ionescu a postat un mesaj emoționant alături de fotografia în care îl ține în brațe pe micuț. 

„Cea de-a doua zi acasă, pentru noi. Bine ai venit pe lume, Carol - Ayan. Mami și tati deja te iubesc nebunește! Bebe Carol s-a născut pe 10/12/2019, iar minunatul îngeraș cântărește 3,520 kg. Este foarte bine, iar fericirea noastră este infinită. Suntem copleșiți de iubire” a scris Larisa Ionescu, pe contul ei de Instagram. 

Fanii frumoasei brunete s-au grăbit să o felicite și să o complimenteze, căci la numai câteva zile de la naștere, Larisa Ionescu este într-o formă de zile mari.

Ce spunea Larisa Ionescu, despre sarcină

În urmă cu ceva timp, Larisa Ionescu a povestit totul despre sarcină, la „Acces Direct”. Bruneta a declarat că acest copil a fost foarte dorit și atât ea, cât și soțul ei au ales exact momentul potrivit pentru a-l aduce pe lume. 

„Mi-am dorit foarte mult doar că era important să fac asta cu omul potrivit, nu puteam face cu oricine doar că îmi doream. A fost un copil programat, dorit. Da, bineînţeles. Suntem oameni maturi şi ştim ce vrem să facem, când vrem să facem şi cum trebuie să fie lucrurile” spunea, acum ceva timp, Larisa Ionescu. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro