Larisa Iordache s-a logodit! Prima imagine cu inelul primit de celebra gimnastă

+4 click pentru
galerie

Larisa Iordache s-a logodit! Prima imagine cu inelul primit de celebra gimnastă © Instagram

Bucurie mare pentru Larisa Iordache! Celebra gimnastă trăiește clipe foarte fericite alături de iubitul ei, care recent pare să îi fi adresat marea întrebare. Mândru tare, iubitul gimnastei a postat și prima imagine cu inelul de logodnă, unul pe măsură și cu o piatră măricică.

Larisa Iordache urmează, se pare, să ajungă la altar. Sportiva ar fi fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Victor Simion, iar acest lucru reiese destul de clar dintr-o imagine postată de acesta pe rețelele de socializare.

Larisa Iordache se mărită

La numai câteva luni de la despărțirea de Roland Modoran, Larisa Iordache iubește din nou. Mai mult, se pare că este suficient de îndrăgostită încât să spună marele „DA”. Iubitul ei a postat o poză alături de gimnastă, care nu face niciun efort în a-și ascunde inelul de pe deget, unul cu o piatră care îți fură privirea aproape la fel de mult ca fericirea de pe chipul ei.

A trecut printr-o despărțire recent

Acum câteva luni, Larisa Iordache îi spunea „adio” gimnastului Roland Modoran, cu care se iubise până în acel moment. Cei doi au rămas în relații bune și continuă să petreacă timp împreună.

„Eu și Roland ne întâlnim aproape zilnic, ieșim cu aceiași prieteni, avem puncte comune, nu aveam de ce să ne războim. Nu mergea totul chiar atât de ok și am zis decât să mai treacă o perioadă de timp și să nu ne înțelegem și să nu fie ok între noi, mai bine acum decât mai încolo”, povestea Larisa Iordache.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro