Iubita lui Grasu XXL, mesaj pentru mămici! Peste câteva luni va naşte

+3 click pentru
galerie

Iubita lui Grasu XXL, mesaj pentru mămici! Peste câteva luni va naşte © Facebook

Laura Andreşan va deveni în curând mămică pentru prima oară, însă astăzi a transmis un mesaj pentru toate femeile care vor să îi ofere o comunitate nouă, cea a "mămicilor". Iubita lui Grasu XXL susţine că se au unul pe celălalt şi este suficient. 

Iubita lui Grasu XXL a publicat pe pagina sa un mesaj emoţionant despre momentele pe care le trăieşte şi despre cât de nerăbdătoare este să îşi strângă copilul în braţe. 

"…dragele mele/dragii mei… vă rog din suflet nu mă mai adăugați în grupuri de mămici. (...) Vă mulțumesc pentru că vreți să îmi dați o comunitate mie (nouă) și copilului meu (nostru), dar vă rog să vă abțineți …pentru că o am (avem) deja. Una în care o să plângem împreună și o să creștem..
..dar ne vom și bucura, vom ajunge în locuri magnifice și vom întâlni oameni minunați; o să citim cărți fabuloase și vom scrie povești reale, autentice. Sau măcar vom încerca. Vom râde împreună până o să ne doară burta, și apoi ca și leac vom face clătite cu gem de casă. Vom explora necunoscutul și ne vom lumina, o să ne bălăcim în mări și în oceane, și ne vom cățăra pe te miri care piscuri ca să vedem răsăritul dintre nori. O să învățăm poezii și cântecele, și o să avem emoții la te miri care spectacol. Vom alerga cățeii și îi vom trage de urechi, ca mai apoi să-i dojenim că latră prea tare și nu ne lasă să ne concentrăm pe Tom și Jerry. Multe ne așteaptă și toate le vom îmbrățișa. Pentru că suntem puternici, noi trei și circul nostru de căței, pisici, șoricei… plus comunitatea ta, în care tu puiul meu… ai atât de multă iubire deja 🙂 și oamenii tăi #foreverandalways Amor Fati"
, a scris Laura Andreşan

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro