Laura Cosoi e din nou însărcinată! Actriţa va mai avea o fetiţă! Primele declaraţii ale blondinei

+3 click pentru
galerie

Laura Cosoi e din nou însărcinată! Actriţa va mai avea o fetiţă! Primele declaraţii ale blondinei © Instagram

Veste bombă în showbiz, chiar de 8 martie! Laura Cosoi a anunţat că este însărcinată pentru a doua oară! Mai mult, actriţa a dezvăluit şi sexul copilului pe care îl poartă în pântece: o fetiţă. 

În dimineaţa zilei de 8 martie, Laura Cosoi a dat marea veste! Printr-un mesaj şi două fotografii postate pe Instagram, actriţa şi-a anunţat admiratorii că familia ei va primi, în curând, un nou membru. 

Şi ce mai fotografii! Laura Cosoi şi soţul ei, Cosmin Curticăpean, au ales să facă o şedinţă foto pentru a marca momentul. 

Laura Cosoi a dezvăluit că va avea tot o fetiţă, ceea ce înseamnă că, a reuşit să-şi ţină sarcina secretă vreme de câteva luni! 

Nu doar ea şi soţul ei se bucură, ci şi prima lor fetiţă, Rita, care a visat la momentul în care va avea o surioară! Acum, Laura Cosoi se poate declara cea mai fericită femeie. Actriţa a precizat că se simte recunoscătoare pentru această binecuvântare primită de la Dumnezeu!

"Bucurie nemărginită în familia noastră! Rita va avea o surioară, exact așa cum am visat! Sufletele ne sunt pline de dragoste și nerăbdare, de emoție și împlinire că am primit așa o mare binecuvântare de la Dumnezeu. Cel mai frumos dar pentru mine este să îmi pot strânge copilul în brațe și când mai simt și mișcările surioarei în burtică sunt de-a dreptul copleșită! Cu lacrimi de fericire în ochi, acum, pot doar să mulțumesc", a scris Laura Cosoi pe Instagram.

Postarea a strâns mii de like-uri şi sute de comentarii în doar câteva minute! Felicitări peste felicitări pentru familia Laurei Cosoi!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro