Laura Cosoi și soțul ei, totul despre căsnicia lor și gelozia în cuplu: „Cât să nu sune a aroganță”

+3 click pentru
galerie

Laura Cosoi și soțul ei, totul despre căsnicia lor și gelozia în cuplu: „Cât să nu sune a aroganță” © Instagram

Laura Cosoi, soțul ei și micuța Rita formează o familie foarte frumoasă, dar cu siguranță fanii blondinei s-au întrebat, măcar o dată, dacă există sau nu gelozie în cuplul lor!

Laura Cosoi este o femeie extrem de admirată, atât prin prisma comportamentului său, cât și datorită faptului că este o familistă convinsă și are o carieră în plină ascensiune. De curând, Laura Cosoi a acordat un interviu pentru viva.ro în care a povestit totul despre căsnicia ei, fetița ei, Rita, dar și despre gelozia în cuplu!

„Noi lucrăm foarte mult și la relația noastră, tocmai de aceea am învățat să ne construim relația cât suntem și cu Rita, adică nu simțim nevoia să plecăm fără ea, pentru că noi construim în continuare când suntem și cu ea. Acesta e un secret pe care l-am descoperit și noi acum, încercăm cumva să fim toți trei tot timpul, să fim cât mai uniți” a povestit Laura Cosoi, pentru sursa citată. 

Despre gelozie a vorbit soțul Laurei Cosoi, care consideră că acolo unde este iubire, este și un strop de gelozie. 

„Nu sunt gelos, dar așa, cât să nu sune a aroganță, o să spun că sunt gelos un pic. Se spune că doar cine nu iubește nu-i gelos, așa că măcar să construim o doză de gelozie, dacă nu-i acolo” a spus soțul Laurei Cosoi, pentru viva.ro. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro