Laura Cosoi, totul despre vacanța din Bali, alături de soț și Rita: "M-am străduit"

+3 click pentru
galerie

Laura Cosoi, totul despre vacanța din Bali, alături de soț și Rita: "M-am străduit" © blog personal

Laura Cosoi este o împătimită a vacanțelor și pare că a găsit cheia succesului în privința escapadelor exotice alături de un copil mic.

Vedeta o ia pe Rita în vacanțe încă de când micuța avea doar câteva luni și, cu multă organizare și optimism, a reușit să aibă parte de experiențe cu adevărat speciale. Laura Cosoi a povestit cum decurge o vacanță exotică alături de fiica și soțul ei.  

"În avion nu am dormit, pentru că m-am străduit să îi distrag Ritei atenția de la tot felul de lucruri pe care nu avea voie să le facă. Ce să facem, e mult mai energică acum! :). În Bali nu întâmpini nicio dificultate dacă mergi cu copilul. Există meniu special pentru ei, cu paște, pizza, orez, noodles și multe altele, dar găsești ce să le dai și din oferta pentru adulți. Rita a mâncat orez cu legume, supă de legume, omletă sau ouă fierte, dimineață, orez cu lapte, tofu pane la cuptor, creveți la grătar și multe fructe. Am avut și borcane cu mâncare la noi, pentru orice eventualitate, dar n-a fost cazul.", a scris Laura Cosoi, pe blogul personal. 

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro