Laura Dincă este însărcinată? Ce detaliu a scăpat iubita lui Cristian Boureanu, în direct

+3 click pentru
galerie

Laura Dincă și Cristian Boureanu © Facebook

Laura Dincă și Cristian Boureanu sărbătoresc patru ani de relație. Iar, pentru a marca momentul, fostul politician i-a făcut un cadou inedit iubitei sale.

Pentru cei patru anu de relație, Cristian Boureanu i-a oferit în dar Laurei Dincă... patru buchete uriașe de trandafiri! Amorezii au spus totul despre fericirea lor, chiar la emisiunea „Răi da Buni”, unde Laura Dincă s-a „scăpat” și a zis ceva ce l-a pus pe gânduri pe Mihai Morar.

Întrebată care este amintirea ei preferată, alături de Cristian Boureanu, Laura Dincă a răspuns „Sunt foarte multe, dar nu vă pot spune, că ar trebui să dau foarte mult din casă și ar trebui să fie o emisiune specială pentru așa ceva, credeți-mă. Deci, nu am cum să vă zic acuma, că mă dau de gol cu anumite lucruri și nu vreau încă”.

Și, bineînțeles, acest lucru i-a stârnit interesul lui Mihai Morar, care s-a dus cu gândul la o posibilă sarcină a Laurei.

„Hopa! Stați, că voi aveți patru ani de relație, dar eu am 12 de emisiune și când spune câte un invitat lucrurile asta, primul lucru la care mă gândesc... Eu cred că tocmai ne-a... A vrut să ne spună ceva, dar nu ne-a spus, doar ne-a bătut un apropo”, a spus Mihai Morar.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro