Laura, primele declarații la TV, după divorțul de Mihai Gruia: „Noi suntem norocoși”

+3 click pentru
galerie

Laura, primele declarații la TV, după divorțul de Mihai Gruia © Captură TV

După o căsnicie de 10 ani, Mihai Gruia și partenera lui, Laura, au ales să o ia pe drumuri separate. A trecut un an de la divorț, în tot acest timp cei doi fiind extrem de tăcuți în privința acestui subiect.

Aucm, la câteva luni după ce s-a aflat de divorț, Laura a făcut declarații pe șleau, în care explică faptul că, în cazul lor, lucrurile sunt cât se poate de bune și că relațiile dintre ei sunt puternice și pline de respect.

„Mă bucur că am căzut de comun de acord și că am realizat amândoi că așa e cel mai bine pentru toată lumea. Așa am reușit să păstrăm intacte iubirea, armonia și tot ce am construit împreună. (...) Copiii îi creștem împreună, ne sfătuim zi de zi. Ne cerem sfaturi, ne ținem la curent reciproc. Mie mi se pare că am... Mi se pare un divorț frumos, ideal. Suntem norocoși din punctul ăsta de vedere. (...) Nu ieșim zilnic la cafele și ne povestim lucruri intime, nu. Între noi sentimentele sunt închise și pot apărea (n.r. probleme când își refac viața) dacă unul dintre parteneri nu a trecut peste sentimentele de iubire. Singura noastră temere a fost vis-a-vis de copii și cum îi va afecta”, a explicat Laura, la o emisiune TV.

Mihai Gruia s-a căsătorit cu Laura în anul 2008. În 2014, deveneau părinții unei fetițe pe nume Natalia, iar câteva luni mai târziu, venea pe lume și micuța Ana. La botez, nași le-au fost nimeni alții decât Andra și soțul ei.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest