Laura Lavric a decis! Nu mai există nici o șansă de împăcare: „Pentru mine nu mai este sora mea”

+3 click pentru
galerie

Laura Lavric a decis! Nu mai există nici o șansă de împăcare: „Pentru mine nu mai este sora mea” © captura foto

Laura Lavric este una dintre artistele de muzică populară foarte apreciate de la noi. Cântăreața apare deseori în emisiuni TV pentru a încânta publicul, dar și prin prisma scandalului cu sora sa. 

Laura Lavric s-a ocupat de fiecare dată de muzică și de viața artistică și chiar dacă nu și-ar fi dorit să apară și într-un alt aspect în lumina reflectoarelor, artista de muzică populară este de câțiva ani implicată într-un scandal de proporții alături de sora sa. 
Cele două duc un adevărat război și au ajuns chiar și în proces, iar acesta a fost ulterior câștigat de cântăreața de muzică populară. 

Invitată la Agenția Vip, Laura Lavric a mărturisit că are de primit de la sora sa 13.000 de euro, câștigați prin proces. Totodată, cântăreața de muzică populară afirmă că nu mai există vreo cale de împacare între cele două: „De foarte multe ori am iertat-o și mereu a făcut la fel. Este un om cu probleme[...] Sunt un om credincios, nu o urăsc, nu o iubesc, nu o mai doresc în viața mea pentru că e un om periculos. Să-i dea Dumnezeu sănătate, pe mine să mă lase în pace. Pentru mine nu mai este sora mea”, spunea Laura Lavric la Antena Stars.

Tot motivul războiului dintre cântăreaţă şi sora Ecaterina ar fi fost invidia acesteia din urmă, pe care celebra artistă ar fi simţit-o încă din tinereţe

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest