Laura Lavric a izbucnit în lacrimi! Şi-a iertat sora, dar nu o poate primi înapoi în viaţa ei. FOTO

+3 click pentru
galerie

Laura Lavric a izbucnit în lacrimi! Şi-a iertat sora, dar nu o poate primi înapoi în viaţa ei. FOTO © captură video

Laura Lavric îşi aminteşte cu durere de momentele în care a auzit cum sora ei o jigneşte în faţa tuturor, la televizor. Ecaterina Traian i-a adus lacrimile pe chip, iar acest lucru nu îl poate uita vreodată. Deşi a iertat-o, artista spune că nu o va mai putea primi vreodată în viaţa ei.

Laura Lavric a declarat că în acea perioadă îi era frică să iasă pe stradă din cauza posibilelor reacţii ale oamenilor. A muncit ani de zile şi se temea că oamenii nu o vor mai crede o femeie serioasă, ci exact opusul, aşa cum o jignise Ecaterina Traian. 

De asemenea, artista a menţionat că sora ei este un om periculos şi că ea nu i-a făcut rău vreodată.

"Eu am trecut prin lucruri groaznice acum, când am avut probleme cu sora mea. Când am văzut ce face la televizor, m-am trezit cu pete albe pe faţă. Eu am iertat-o, dar în viaţa mea nu-mi mai trebuie, e un om periculos. A fost şocul vieţii mele. Te poate dezamăgi unul din familie mai tare ca cel mai aprig duşman. M-a dezamăgit mult. Când îmi aduc aminte, îmi vine să plâng. Foarte mult m-a deranjat. Îmi era frică să ies pe stradă. Îmi era frică de cum reacţionează lumea şi cum mă priveşte. Ei m-au privit întodeauna ca o femeie serioasă, acum dacă a spus ea că-s vagaboantă şi prostituată, ce-o să spună? Oare o să creadă? Erau bătrânele care mă opreau şi îmi spuneau să nu fiu supărată că sora mea e bolnavă. A dat cu noroi şi mi-a terfelit munca de 50 şi ceva de ani. Să dea Dumnezeu să mor mâine dacă i-am făcut vreun rău!", a declarat Laura Lavric la o emisiune tv.

Tot motivul războiului dintre cântăreaţă şi sora Ecaterina ar fi fost invidia acesteia din urmă, pe care celebra artistă ar fi simţit-o încă din tinereţe.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro