De 13 ani fără Laura Stoica! Regretata artistă ar fi împlinit astăzi 52 de ani

Astăzi, 10 octombrie 2019, Laura Stoica ar fi împlinit 52 de ani. Soarta însă i-a oferit un sfârşit tragic uneia dintre cele mai iubite artiste de la noi din ţară. Cântăreaţa s-a stins mult prea devreme, la doar 38 de ani, pe 9 martie 2006, într-un groznic accident de circulaţie. În accident au fost implicaţi şi logodnicul şi copilul pe care îl purta în pântece.

Laura Stoica a fost considerată deseori cea mai bună cântăreaţă de muzică de rock din România, cu o voce unică. Piese precum "Un actor grăbit", "Nici o stea" au rămas întipărite în inimile românilor, artista lăsând în urmă o mare durere în sufletele sutelor de oameni.

A iubit muzica până în ultima clipă, accidentul având loc chiar în seara în care se întorcea de la un concert. „Muzica mă face să trăiesc clipa la maximum. Ea îmi dă cele mai frumoase senzații, emoțiile sunt cele mai condensate. Muzica este prezentă în procent de 90% în viața mea, în ea mă regăsesc cu cea mai mare pasiune. Mi-a adus cele mai mari satisfacții și niciodată nu m-a trădat”. Aşa îşi mărturisea Laura dragostea faţă de muzică.

Mama ei a fost cea care a susţinut-o să-şi urmeze visul încă de când era mică. „Am încurajat-o de mică să cânte. De la doi ani jumătate spunea că e tanti de la televizor. Cânta în legea ei. Bineînțeles, că am lăsat-o să cânte, i-a plăcut. La școală, la fel. Pe vremea aceea, la școală chiar eram încurajați să cântăm, să spunem poezii, să jucăm teatru și ea a făcut tot ce i s-a propus în timpul școlii. (…) cea mai mare bucurie a ei era să cânte’, a spus mama regretatei Laura Stoica.

Laura Stoica era în culmea fericirii! Artista urma să devină mamă

Cumplitul accident de maşină a avut loc într-o perioadă în care Laura se simţea în sfârşit împlinită pe toate planurile. Alături de logodnicul ei, urmau să devină părinţi, aceasta fiind însărcinată. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro