Laura Vass a fost abuzată! Artista a povestit totul: „M-am trezit cu un băiat în casă”

+3 click pentru
galerie

Laura Vass a fost abuzată! Artista a povestit totul: „M-am trezit cu un băiat în casă” © arhivă

E mereu cu zâmbetul pe buze în spațiul public, dar ascunde o dramă cumplită! Laura Vass, căci despre ea este vorba, a povestit totul despre trauma la care a fost supusă, după ce o femeie a aflat că artista este îndrăgostită de soțul ei.

Pe când avea doar 18 ani, Laura Vass a trecut prin cel mai greu moment al vieții sale. 

Laura Vass a avut o relație cu un bărbat căsătorit, timp de trei ani. Soția iubitului a aflat de idilă și drept răzbunare a ales să o supună la un gest umulitor. 

"E adevărat, soţia iubitului meu m-a tuns", declara Laura Vass în urmă cu mai mulți ani.

Laura Vass susține că femeia era sub influența alcoolului și că a venit însoțită de fratele ei, în locuința sa. 

„Nu ar fi fost atât de dureros dacă iubitul meu de la vremea aceea ar fi făcut imposibilul să vină să mă ajute. Ea m-a prins singură şi vulnerabilă. Nu am vrut să ripostez. Ea era şi sub influenţa alcoolului. M-am trezit cu un băiat în casă. El era fratele ei. Era şi ea, dar a considerat că are nevoie de ajutor. Am fost abuzată pentru dragoste” , povestea Laura Vass în urmă cu ceva timp.

A trecut printr-o dramă, dar a realizat că trebuie să fie puternică, iar drogurile sau alcoolul au reprezentat pentru ea o soluție nici măcar o clipă.

„Am câştigat şi m-am câştigat pe mine şi învăţ să mă câştig pe mine. Am realizat că... cu atâta suferinţă, să apuc pe calea drogurilor sau a alcoolului nu e o soluţie. Am avut nişte experienţe şi am ales calea asta, a descoperirii de sine. E adevărat, am făcut multe reconfigurări în viaţa mea, legat de timpul meu. Nu mă mai dau în vânt după cântări”, mai spunea Laura Vass.

De atunci, artista a învățat multe și viața ei s-a schimbat radical! Conștientă că orice om greșește, a realizat că cea mai importantă este ea și evoluția ei. 

„Cea mai importantă relaţie o avem cu noi. Am înţeles la un moment dat că fericirea nu e neapărat în afara noastră”, preciza Laura Vass. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro