Laura Vass a fost bătută de soția iubitului ei. ''M-a și tuns''

+3 click pentru
galerie

Laura Vass a fost bătută de soția iubitului ei. ''M-a și tuns'' © Instagram

Laura Vass este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Chiar dacă o vreme a dispărut din showbiz, acum a revenit în forță și, în plus, arată mai bine ca niciodată.

Laura Vass a fost în vogă în România, în urmă cu câțiva ani, atunci când a apărut alături de Sorinel Copilul de Aur. Oamenii îi iubeau și le ascultau cu drag muzica. Chiar dacă a fost în top, Laura Vass a avut o perioadă în care nu s-a mai auzit nimic de ea.

Dar chiar dacă a stat departe de lumina reflectoarelor, artista a avut multă grijă de ea, iar acum este cu totul schimbată. A slăbit mult și este mai frumoasă ca niciodată. Ba chiar viața i s-a schimbat și îi merge totul foarte bine. Nu la fel au stat, însă, lucrurile în urmă cu câțiva ani, atunci când Laura Vass a avut parte de o dramă fără margini.

Cum inimii nu îi poți porunci, Laura Vass s-a îndrăgostit de un bărbat căsătorit. Relația lor a durat nu mai puțin de trei ani, însă artista a trecut prin clipe grele. După ce s-a despărțit de acesta a avut puterea să recunoască faptul că a fost la un pas de a intra în depresie. 

Influențată de iubitul ei, Laura Vass a renunțat la familie, la prieteni și la carieră. Au fost momente grele pentru îndrăgita artistă, mai ales că soția iubitului a aflat de idilă și drept răzbunare a ales să o supună la un gest umulitor. "E adevărat, soţia iubitului meu m-a tuns", recunoştea Laura Vass în urmă cu mai mulți ani.

Laura Vass a trecut, însă, peste această poveste dureroasă, iar cea care a ajutat-o a fost mama ei. Aceasta a sfătuit-o mereu doar de bine și a rugat-o să-și revină din dragoste pentru ea.

"Dragostea e un război. Un inamic. Am rugat-o să îşi revină de dragul meu. Mai întâi de toate, femeia trebuie să îşi creeze o poziţie socială, o diplomă. Femeile sunt mereu victime. Trăim în lumea bărbaţilor. Intervine orgoliul. Căsătoria e ca o pasăre. Dacă nu bat amândouă aripile, pasărea nu poate să zboare", a spus mama Laurei Vass.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro