FOTO / Laura Vass, apariție spectaculoasă la o nuntă! Cum a reușit să șocheze invitații

+3 click pentru
galerie

FOTO / Laura Vass, apariție spectaculoasă la o nuntă! Cum a reușit să șocheze invitații © Facebook.com

În ultimul timp, tot mai multe vedete de la noi aleg să fie extrem de „cameleonice” și adoptă tot felul de schimbări. Așa se face că Laura Vass a renunțat demult să mai fie fetița cuminte și inocentă din lumea manelelor și s-a transformat într-o adevărată divă, căreia îi place să surprindă cu fiecare apariție pe care o are. 

De curând, Laura Vass și-a lăsat fanii fără replică. Lipsită de inhibiții și mereu dornică să încerce lucruri noi din punct de vedere al imaginii sale, manelista și-a făcut apariția la o nuntă așa cum nimeni nu se gândea vreodată că o va face. 

Au cam apuc vremurile în care Laura Vass îmbrăca ținute care mai de care mai colorate și mai kitsch-oase, iar acum se pare că artista tinde să adopte puțin din stilul vedetelor de talie internațională. La nunta la care a și cântat, Laura Vass a ales să poarte o ținută destul de simplă, neagră, dar accesoriul pe care l-a avut pe cap a fost unul...de toți banii!

Mai exact, Laura Vass a purtat un accesoriu argintiu pe cap, format din multe lanțuri ce semăna, mai degrabă, cu o armură de război! Fanii manelistei au fost surprinși de alegerea acesteia și chiar dacă și internauții s-au împărțit în 2 tabere, cei cărora le-a plăcut schimbarea acesteia și cei care au cam strâmbat din nas, Laura Vass s-a mândrit tare mult cu imaginea ei. 

Laura Vass, complet schimbată

La debutul său din lumea manelelor, artista Laura Vass era o copilă dornică de afirmare dar nu prin lucruri negative, ci prin propria muncă. Cântăreața și-a schimbat atât stilul muzical, cțt și stilul vestimentar. Laura Vass a început să poarte ținute mai simple și, de asemenea, a renunțat la manelele lacrimogene și a trecut pe ceva mai de...petrecere!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest