Laura Vass, totul despre decizia de a renunța la muzică pentru a fi ospătăriță: "Mi-era rușine că fac asta"

+3 click pentru
galerie

Laura Vass, totul despre decizia de a renunța la muzică pentru a fi ospătăriță: "Mi-era rușine că fac asta" © Instagram

Laura Vass a devenit celebră la o vârstă fragedă și toată lumea o știe. Artista a început să cânte de mică și a muncit foarte mult pentru a-și clădi o carieră în această industria.

O știu mulți, însă puțini sunt cei care îi cunosc povestea de viață. Manelista s-a gândit, la un moment dat, să renunțe la muzică pentru a face ospătărie. Laura Vass declara la acea vreme că a trecut prin clipe foarte grele, însă din fericire a avut parte de tot sprijinul fanilor și al apropiaților. Nimeni nu s-ar fi gândit vreodată că Laura Vass a renunțat la muzică pentru a fi ospătăriță.

"Întâlneam români care mă cunoșteau și mi-era rușine că fac asta. Mi-era dor de muzică. Am dispărut așa dintr-o dată, deși eram prezentă, pentru că muzica se asculta. În 2009 spre 2010 am venit să apar la televizor să le spun oamenilor că nu am murit, că sunt bine. Atunci i-am spus lui Dan Bursuc faptul că vreau să mă reapuc", a spus Laura Vass, în urmă cu ceva timp. 

Și așa a fost! Laura Vass a revenit în forță și a început să scoată piese după piese, iar acum este invitată să cânte la multe evenimente. "M-am gândit să îi dau un telefon lui Dan Bursuc, să văd ce mai face. Și mi-a spus să vin, că are o melodie făcută special pentru mine. M-am îndrăgostit de piesa aia și de tot ce am retrăit în studio. M-a răscolit. «Am greșit amândoi» se numește piesa.", a mai spus Laura Vass

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro