Transformare uriaşă! Laura Vass s-a schimbat complet în ultimii ani / GALERIE FOTO

+8 click pentru
galerie

Transformare uriaşă! Laura Vass s-a schimbat complet în ultimii ani / GALERIE FOTO © Facebook

A devenit cunoscută în urmă cu mai bine de zece ani, atunci când a debutat în muzică alături de Sorin Copilul de Aur.  Laura Vass s-a transformat de-a lungul timpului, ajungând acum să arată complet diferit, mai ales după ce a dat jos multe kilograme. 

Laura Vass a avut o singură pauză în cariera sa muzicală, atunci când a decis să stea deoparte de luminile reflectoarelor. A revenit în forţă, iar atunci când a văzut cu cât drag a fost primită de public, vedeta a decis să se reapuce serios de cântat. Asta a şi făcut, dar nu s-a limitat doar la atât!

Laura Vass a investit foarte mult în aspectul său fizic! A slăbit enorm, şi-a schimbat şi sitlul vestimentar şi are apariţii din ce în ce mai sexy. Drept dovadă stau fotografiile pe care le postează pe reţelele de socializare, acolo unde primeşte mii de aprecieri, dar şi comentarii cu diferite complimente. 

S-a lovit şi de probleme. Abia după câţiva ani, Laura Vass şi-a făcut curaj şi a povestit drama vieţii ei. O femeie a crezut că ea este îndrăgostită de soţul ei şi a considerat că ar fi necesar să îi aplice o corecţie.

"Dureros nu ştiu dacă e chiar abuzul. Nu ar fi fost atât de dureros dacă iubitul meu de la vremea aceea ar fi făcut imposibilul să vină să mă ajute. ea m-a prins singură şi vulnerabilă. Nu am vrut să ripostez. Ea era şi sub influenţa alcoolului. M-am trezit cu un băiat în casă. El era fratele ei. Era şi ea, dar a considerat că are nevoie de ajutor. Am fost abuzată pentru dragoste. Am câştigat şi m-am câştigat pe mine şi învăţ să mă câştig pe mine. Am realzat că... cu atâta suferinţă, să apuc pe calea drogurilor sau a alcoolului nu e o soluţie. Am avut nişte experienţe şi am ales calea asta, a descoperirii de sine. E adevărat, am făcut multe reconfigurări în viaţa mea, legat de timpul meu. Nu mă mai dau în vânt după cântări", a spus Laura Vass.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest