Laura Vicol, prietena regretatului Răzvan Ciobanu, declaraţii şoc: "Probele toxicologice nu au ieşit"

+2 click pentru
galerie

Laura Vicol, prietena regretatului Răzvan Ciobanu, declaraţii şoc: "Probele toxicologice nu au ieşit" © Captură video

Astăzi au avut loc noi audieri în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu. Imediat după, avocata Laura Vicol, prietena regretatului designer, a făcut declaraţii cu privire la felul în care decurge ancheta şi ce s-a mai aflat între timp.

Laura Vicol susţine că deja încep să se lege lucruri, iar adevărul va ieşi la iveală. De asemenea, avocata a declarat că încă nu a ieşit raportul toxicologic, iar între timp a fost analizat şi telefonul lui Răzvan Ciobanu, de unde au fost luate alte probe. 

"Au fost mai multe persoane, cele care au avut legătură cu el şi ar putea săd ea detalii cu privire la ultimele clipe de viaţă. Se face o anchetă, greu, dar se face. Ar periclita grav ancheta dacă v-aş spune ora (n.r. ora morţii). Încep să se lege lucruri, asta e părerea mea. Adevărul întotdeauna iese la iveală. Indiferent cât vrei să ascunzi nişte lucruri, vor ieşi la iveală. Vom vedea şi ce audieri se mai fac. Probele toxicologice nu au ieşit. Probabil e vară şi toată lumea e în concediu. Au fost vehiculate în presă informaţii despre cinci substanţe... nu. Am aflat şi de acolo, da (n.r. din telefon)", a spus avocata Laura Vicol. 

Reamintim că Răzvan Ciobanu a fost găsit fără suflare, în dimineaţa zilei de luni, 29 aprilie, după ce s-a izbit cu maşina de pomii aflaţi în afara carosabilului ce lega oraşul Năvodari de comuna Săcele, din judeţul Constanţa. Ancheta este în plină desfăşurare, fiind lansate în mediul online o sumedenie de ipoteze, foarte puţine confirmate până acum. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro