Laurențiu de la „Dragoste fără secrete”, atac dur la adresa cuplului Cătălin-Carmen: „Ai putea să nu fumezi și să strângi niște bani”

+3 click pentru
galerie

Laurențiu de la „Dragoste fără secrete”, atac dur la adresa cuplului Cătălin-Carmen: „Ai putea să nu fumezi și să strângi niște bani” © captură video

Un scandal de proporții a izbucnit azi, la „Dragoste fără secrete”. Laurențiu susține că s-a săturat de dramele din cuplul Cătălin-Carmen și că de când mama lui Cătălin a intrat în emisiune, lucrurile au luat o turnură negativă în grupul de concurenți. 

Laurențiu i-a aruncat vorbe dure lui Cătălin, din cauza faptului că s-a săturat de dramele din viața acestuia. Concurentul consideră că cei doi, împreună cu mama lui Cătălin își expun prea mult problemele în emisiunea „Dragoste fără secrete” și că s-au transformat într-un caz social. 

„Am avut foarte multe discuții și avem și noi anumite observații, am comentat și noi și am tras niște concluzii, a fost o săptămână plină cu drame, unele lucruri nu mi se par firești. La un moment dat, pe unul dintre materiale, doamna Nicoleta ar fi ieșit afară împreună cu Carmen și a zis că noi restul avem unde să stăm și suntem un pic mai altfel, nu suntem egali. Suntem filmați 24/24, e imposibil să insinuezi sau să faci un teatru ca și cum nu ai fi ascultat. Doamna Nicoleta, o înțeleg și o respect pentru că a trecut prin multe greutăți.

Dar niciun om nu trebuie să se complacă într-o situație. Spunea că vine iarna și nu are lemne, toți probabil am trecut prin această grea încercare a vieții când nu am avut anumite lucruri. Cred că ai putea să nu fumezi și să strângi niște bani, sunt niște lucruri care sfidează unele chestii. 
De când a intrat doamna Nicoleta, doar problemele lor erau în jurul nostru. Eu nu-mi expun problemele mele, în această competiție se pune baza pe relația de cuplu. Este o părere personală, suntem aici ca și concurenți. De fiecare dată se plângea de câte un lucru, în majoritatea materialelor doamna Nicoleta, Cătălin fumează”
a spus Laurențiu, nervos, la „Dragoste fără secrete”.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest