Laurenţiu de la MPFM şi soţia lui au dat vestea chiar azi. "Cele mai intense emoţii"

+3 click pentru
galerie

Oana şi Laurenţiu de la MPFM împlinesc un an de la logodnă © Facebook

Laurenţiu, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", şi soţia lui, Oana, sunt în mare petrecere. Cei doi tineri au astăzi un motiv extrem de important şi frumos de sărbătorit.

Vestea a fost dată chiar de Oana, soţia lui Laurenţiu, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", pe internet. Oana şi Laurenţiu împlinesc astăzi un an de la logodnă. Cei doi se bucură de clipele superbe petrecute împreună în acest an şi, mai ales, sunt împliniţi de tot ceea ce au realizat. S-au căsătorit şi au devenit părinţi, Oana aducând pe lume un băieţel perfect sănătos.

Oana şi Laurenţiu, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", au adus bucurie în viaţa tururor odată cu relaţia lor, iar fanii lui Laurenţiu au îndrăgit-o rapid şi pe Oana. Vestea aniversării celor doi a fost dată chiar de Oana pe Facebook, acolo unde îşi anunţă prietenii virtuali că sărbătoreşte cu soţul său un an de la logodnă, făcându-i acestuia şi o declaraţie de dragoste extrem de emoţionantă.

"A trecut un an. Cele mai intense emoţii mi le oferi doar TU", este mesajul postat de Oana, soţia lui Laurenţiu, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu".

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro