Laurenţiu Reghecampf, interviu dureros despre moartea tatălui său, dar şi a Ionelei Prodan: "Toate s-au petrecut foarte repede"

+3 click pentru
galerie

Laurenţiu Reghecampf © Hepta

Laurenţiu Reghecampf a vorbit pentru prima dată despre moartea tatălui său, dar şi a Ionelei Prodan. El şi Anamaria au fost greu încercaţi anul acesta, însă s-au susţinut unul pe celălalt şi trebuie să meargă mai departe.

Citeşte şi - Fiul Anamariei Prodan este cel mai înrăit fan al impresarei! Cum își arată Reghe Jr. susținerea pentru mamă

Laurenţiu Reghecampf a povestit ce i s-a întâmplat tatălui său şi cât de greu i-a fost să afle că s-a stins din viaţă. De asemenea, a fost un mare şoc pentru el să audă şi că Ionela Prodan, soacra lui, a murit.

"La tata a fost o problemă acum doi ani de zile când a avut un atca cerebral. (...) S-a întamplat, asta este, viaţa merge înainte, am iîncercat saă o încurajez pe mama fiindcă nu a fost uşor, mai ales ea staând doi ani sşi jumătate langa el. Asta este, toţi trecem prin momentul asta", a spus Laurenţiu Reghecampf. 

"A fost tragedie cu Ionela, mama Anei. Au fost două, trei săpămâni când toate s-au petrecut foarte repede. Noi fiind tot timpul împreună, ne petreceam timpul cu tata, cu mama, cu Ionela. Trebuie să trecem peste, avem patru copii, iar bebe nu înţelege momentele astea", a mai spus Laurenţiu Reghecampf. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro