VIDEO / Laurette, indecisă la Tribunal. Ce se întâmplă cu divorţul vedetei. "Data viitoare sper să veniţi la nuntă"

+3 click pentru
galerie

Laurette, la Tribunal © Sursă foto: Captură Antena Stars

UPDATE 12.20: Laurette nu a divorţat nici astăzi de soţul său, Ciprian Nistor, instanţa hotărând o altă dată pentru ca în acest timp să se poată aduce probele necesare într-un divorţ.

"Nu s-a ajuns la nicio concluzie, s-a amânat pentru luna viitoare pentru probe şi pentru tot ce mai trebuie. Din partea lui a fost avocatul, iar eu am fost personal şi cu avocatul. Eu sper să nu se mai lungească şi să se termine. Este un stres, nu este plăcut să vii pe aici şi să aştepţi în fiecare un termen ca să se ajungă la o concluzie. Nu eu am fost cea care am intentat divorţ, eu am vrut să fie bine. Nu cred că a renunţat la acuzaţii, ci trebuie să aducă probe, că aşa se aduce", a spus Laurette la Antena Stars.

Ştire iniţială

Zi mare pentru Laurette. Focoasa mulatră a ajuns la prima oră a dimineţii la Tribunal, acolo unde astăzi urmează să se judece divorţul dintre ea şi soţul său, Ciprian Nistor. Chiar dacă s-a vorbit de mult timp despre divorţ, Laurette a încercat să amâne într-un fel sau altul decizia. Nici astăzi nu părea prea convinsă.

Întrebată de reporterul Antena Stars de ce se află la Tribunal, Laurette nu părea prea sigură pe ea. La fel s-a întâmplat şi când a fost chestionată cu privire la dorinţa sa de a divorţa de Ciprian Nistor. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în cele din urmă cu relaţia tumultoasă pe care o are Laurette şi dacă, în sfârşit, se va despărţi de soţul său, Ciprian Nistor.

"Nici eu nu ştiu ce se va întâmpla. Ideea e că mă aşteaptă domnul avocat. Stai să vedem ce se întâmplă. Antena Stars a fost cu mine şi la custodia fetiţei, acum sunteţi la procesul de divorţ, data viitoare sper să veniţi la nuntă. Nu vreau să comentez foarte multe cu privire la ce a spus soţul meu, suntem aici şi vedem ce se întâmplă acum, la al doilea termen de divorţ. Eu nu mi-am schimbat părerea, la fel şi acum, cu privire la divorţ", a spus Laurette la Star Matinal, de la Antena Stars.

Laurette şi actualul soţ, de care vrea să divorţeze, s-au căsătorit în februarie 2017, în închisoare, acolo unde acesta se află. Ciprian Nistor este un cunoscut milionar din România. Cei doi s-au căsătorit în spatele gratiilor, însă relaţia a fost una extrem de tumultoasă, astfel că acum Laurette şi Ciprian Nistor vor să-şi spună adio.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro