Laurette s-a întors, de urgenţă, din Italia. Vedeta, speriată de coronavirus: „Merg să fac analizele”

Laurette s-a întors, de urgenţă, din Italia © Captura video

Laurette a fost prinsă de virusul ucigaş în Italia. De teamă, vedeta s-a întors în România cu primul avion, însă a avut parte de momente de groază, atât pe aeroportul din Italia, cât şi atunci când a ajuns în Bucureşti.

Ajunsă pe aeroportul din Italia, Laurette nu era singura care voia să ajungă cât mai repede acasă. Sute de oamenii se aflau în aceeaşi situaţie ca vedeta.

Acela a fost momentul în care Laurette a intrat în panică. Însă, după câteva ore de zbor, mulatra a ajuns în România. Pe aeroport a acordat un scurt interviu colegilor de la Antena Stars, despre drama pe care a trăit-o în ultimele zile.

"E o mare nebunie ce se întâmplă. Au aterizat vreo 3-4 avioane, toată lumea stă să completeze anumite formulare. Oamenii care vin din Italia trebuie să le completeze din cauza acestui virus. În Milano s-a instalat o mare panică. La început eu am luat totul în glumă, după care am văzut că treaba devine serioasă. Acolo oamenii au început să golească magazinele, şcolile s+au închis, s+au baricadat în casă", a spus Laurette. 

De altfel, Laurette a precizat că şi a a trebit să dea câteva informaţii despre unde a stat în Italia, ce a făcut acolo, dar şi despre modul în care se simte.

"Am stat câteva ore bune să completez formularul în care am scris de unde vin, dacă am fost în China în ultimele 14 zile, dacă am fost internată, dacă tuşesesc, dacă mă doare în gât, însă la mine nu a fost cazul", a spus Laurette.

Cât despre faptul că va trebui să stea în carantină, Laurette a ţinut să clarifice şi acest aspect.

"M-am panicat puţin, dar merg să îmi fac analizele. Sper ca şi după 14 zile să fiu bine. Mai ales că am şi copilul acasă. Chiar trebuie să luăm măsuri", a mai spus mulatra.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro