Lăutarul preferat al lui Liviu Vârciu, țepuit de Dan Bursuc? S-a lăsat cu ameninţări şi jigniri: "Băi bocciule..."

Lăutarul preferat al lui Liviu Vârciu, țepuit de Dan Bursuc? S-a lăsat cu ameninţări şi jigniri: "Băi bocciule..." © Arhiva / Facebook

E scandal mare în lumea maneliștilor! George Daniel, lăutarul preferat al lui Liviu Vârciu, îl acuză pe impresarul Dan Bursuc că i-a dat țeapă, după ce a cântat la mai multe evenimente.

Lăutarul vrea să își facă dreptate și spune că are de primit o sumă mare de bani din partea lui Dan Bursuc, bani pe care impresarul maneliștilor ar refuza să îi dea, din diverse motive. George Daniel a transmis un mesaj tranșant, prin care amenință că nu va mai cânta niciodată cu Dan Bursuc și vrea, cu tot dinadinsul, să fie plătit pentru munca pe care spune că a prestat-o. 

"Ăștia cu nume de animale,va șțiți care sunteți,băi lăsăți-mă în pace! Băi Bursuc!!! Băi bocciule care nu ai știut toată viață ta nimic! Băi eu cant bine și o să-ti demontresz ție și la toată lumea că nu depind muzicanții de ține! Ai fost,ești și vei fi un mare nume! Dar toată lumea..mă refer la lăutari știe că ești un incult muzical și un bocciu! Fraților acest Dan Bursuc îmi bagă bețe în roate că nu am vrut să mai cant cu el! Păi cum sa cant mă terminatule când tu nu mă plătești? Doamnee dacă nu ajung cu ține până în pânzele albe bocciu ****** !", a transmis George Daniel

Implicat în alt scandal

În urmă cu șase ani, Dan Bursuc a fost acuzat de agresiune de către un alt coleg de breaslă. Pe atunci, Denis, un tânăr manelist, spunea despre Dan Bursuc că i-ar fi dat o palmă. In scandal s-a implicat și Adrian Minune, care i-a luat apărarea lui Dan Bursuc. "Băieţii ăştia sunt geniali, cine eşti tu până la urmă? Vrei să-ţi faci faima pe spatele nostru. Dan este un baiat extraordinal, el nu a bătut pe nimeni, noi ne rezumăm la vorbe", a intervenit, la acea vreme, Adrian Minune.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro