Lavinia Pârva a împlinit 35 de ani. Cu ce cadou spectaculos s-a lăudat vedeta

+3 click pentru
galerie

lavinia parva a implinit 35 de ani © instagram

Lavinia Pârva a împlinit duminică vârsta de 35 de ani. Frumoasa vedetă se bucură de noua vârstă alături de familie, de soț, dar și de copilul acestora care a venit de curând pe lume. Discretă din fire, Lavinia Pârva nu s-a lăudat în mod direct cu darul primit de ziua ei, însă fotografiile de pe contul său de socializare spun multe. 

Lavinia Pârva a împlinit ieri frumoasa vârstă de 35 de ani, însă dacă nu am știi acest lucru nu i-am dat mai mult de 25. Grijulie dintotdeauna cu aspectul său fizic, Lavinia Pârva a avut grijă mereu să își ascundă vârsta și să pară ca o domnișoară, mai ales că acum este și mămică. Vedeta a publicat pe contul său de socializare mai mult fotografii cu darurile primite sau pe care și le-a făcut singură, însă totodată a recunoscut și care este cel mai important cadou din viața sa.

Vedeta a publicat pe InstaStory mai multe imagini în care se poate observa că aceasta se află într-un magazin de lux și probează mai multe articole de încălțăminte, care cu siguranță au costat sute de euro.

Mesajul emoționant publicat pe pagina sa

În afară de fotografiile publicate pe InstaStory, Lavinia Pârva a postat pe contul său de socializare și un mesaj emoționant, care imediat a ajuns la inimile fanilor: „A mai trecut un an din viața mea, un an în care am realizat lucruri minunate, un an care mi-a adus un lucru estențial. Un suflețel care îmi va lumina viața de acum înainte. Astăzi, la 35 de ani, mă simt împlinită”, a fost mesajul Laviniei publicat în mediul online alături de o fotografie în care este îmbrăcată în halat și are în mână o ceașcă, cel mai probabil cu ceai sau cafea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro