Lavinia Pîrva a dezvăluit secretul siluetei sale! Cu ce lucru banal a reușit să se recupereze rapid, după naștere: „Dimineața, înainte de masă”

+3 click pentru
galerie

Lavinia Pîrva a dezvăluit secretul siluetei sale! Cu ce lucru banal a reușit să se recupereze rapid, după naștere: „Dimineața, înainte de masă” © Instagram.com

Lavinia Pîrva a devenit mămică în urmă cu 6 luni, iar de atunci, viața ei s-a schimbat radical. Cu toate acestea, ca în orice sarcină în care o femeie acumulează câteva kilograme în plus, și Lavinia a trecut prin aceeași problemă. Însă, cu ambiție, sport și un secret la îndemâna oricui, Lavinia Pîrva s-a recuperat rapid și acum arată foarte bine!

Faptul că Lavinia Pîrva s-a recuperat rapid după nașterea băiețelului său a stârnit curiozitatea în multe femei, care s-au întrebat cum anume a reușit vedeta să scape de toate kilogramele în plus, acumulate în timpul sarcinii. 

Ei bine, pentru că este o artistă asumată și sinceră cu fanii săi, Lavinia Pîrva a postat pe contul ei de Instagram o fotografie, dar și un mesaj în care le-a mărturisit doamnelor și domnișoarelor cum a reușit să ajungă la silueta de vis pe care o are acum. Ei, și dacă vă gândeați la diete complicate și alte lucruri, aflați că nu este deloc așa. 

Lavinia Pîrva a reușit să slăbească după ce a băut, o perioadă bună, dimineața...apă cu lămâie!

„Acesta este unul dintre trucurile care m-au ajutat în procesul slăbirii după sarcină. Dimineața înainte de masă, un pahar cu apă alcalină în care am adăugat zeamă și două, trei feliuțe de green lime” a scris Lavinia Pîrva, în dreptul fotografiei pe care a postat-o. 

Fanele ei au felicitat-o imediat pentru silueta pe care a obținut-o, într-un timp atât de scurt și i-au mulțumit pentru faptul că a împărtășit secretul cu ele. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro