Lavinia Pîrva, cu burtica de gravidă la înaintare, pe internet! Abia aşteaptă să-şi strângă la piept bebeluşul. FOTO

+3 click pentru
galerie

Lavinia Pîrva, cu burtica de gravidă la înaintare, pe internet! Abia aşteaptă să-şi strângă la piept bebeluşul. FOTO © Instagram

Ziua în care va deveni mămică se apropie cu paşi repezi! Lavinia Pîrva este extrem de fericită de când a aflat că va avea un bebeluş şi radiază de fericire în fiecare zi. 

Lavinia Pîrva a postat pe contul de Instagram o fotografie de-a dreptul uimitoare! Cu burtica la înaintare, frumoasei graviduţe i se citeşte fericirea pe chip! Îmbrăcată cu un tricou alb şi o cămasă în pătrăţele, soţia lui Ştefan Bănică i-a bucurat pe admiratori. 

Lavinia Pîrva, în vârstă de 34 de ani, și Ștefan Bănică, 51 de ani, sunt împreună de peste șase ani, iar în 2017 s-au căsătorit în mare secret, în Bulgaria. Ștefan Bănică a anunțat că va deveni tată pentru a treia oară în cadrul concertului susținut la Sala Palatului în luna decembrie a anului trecut.

„Doamnelor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani. Iar Moș Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară”, a anunţat atunci artistul. 

Ştefan Bănică mai are doi copii, pe Radu Ştefan, în vârstă de 16 ani, din relaţia cu Camelia Constantinescu, şi pe Ana Violeta, în vârstă de 10 ani, din mariajul cu Andreea Marin.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro