Lavinia Pîrva, două luni de când a devenit mamă: "Sunt obosită, eu nu prea am mai dormit de când am născut"

+3 click pentru
galerie

Lavinia Pîrva, două luni de când a devenit mamă: "Sunt obosită, eu nu prea am mai dormit de când am născut" © Captură video

A devenit mamă pentru prima dată în urmă cu aproape două luni şi este tare fericită! Lavinia Pîrva, soţia lui Ştefan Bănică Jr., susţine că a fost o perioadă în care nu prea a dormit, însă este o mamă relaxată acum.

Lavinia Pîrva petrece aproape tot timpul cu Alexandru pentru că nu vrea să piardă niciun moment din creşterea acestuia. "Mă obişnuiesc cu fiul meu Alexandru. Îl urmăresc, în fiecare zi face lucruri noi, vrea să spună lucruri. Când plec de acasă e aşa o chestiune rapidă, îmi doresc să ajung repede înapoi să stau cu cel mic. Am mâncat cam tot ce am poftit (n.r. în sarcină). Mi-a plăcut foarte tare să mănânc fructe. Am mâncat multe gutui. Am luat ceva, destul de multicele kilograme, am reţinut multă apă, dar lucrul ăsta s-a rezolvat imediat după ce am născut. Mi-aş dori să ajung foarte repede poate mai slabă decât înainte. Nu este asta o problemă. Important este că eu am fost activă atât în timpul sarcinii, cât şi după", a spus Lavinia Pîrva. 

Lavinia Pîrva nu se plânge de oboseală, căci este o femeie puternică, iar faptul că îşi vede fiul crescând şi zâmbind zilnic, o face să treacă peste orice obstacol. E fericită că Alexandru a moştenit o gropiţă în obrază şi, spune ea, este fix ce-i trebuie unui băiat. 

"Minunea aceea nu ai cum să o povesteşti, este ceva unic. Se mai trezeşte noaptea. Sunt obosită, eu nu prea am mai dormit de când am născut. Este o oboseală care nu mă deranjează neapărat. Totuşi am un copil cuminte, care nu mi-a făcut multe... nu m-a obosit prea tare. E mama alături de mine şi îmi uşurează clar viaţa. Am început să îl scoatem afară. Am o curte acasă, stă destul de mult acolo. Le-am făcut pe ambele (n.r. alaptat). Slavă Domnului, e un copil sănătos şi mâncăcios. Nu are gropiţele mele. Între timp a început să facă o gropiţă discretă", a mai spus Lavinia Pîrva. 

"La început am fost destul de încordată. Nu am dormit absolut deloc. Ai tendinţa de a urmări copilul dacă respiră. Îţi faci probleme, acum chiar am devenit o mamă relaxată. Mi-aş dori să îmi cresc copilul liber", a mai povestit soţia lui Ştefan Bănică Jr. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro