A mers la biserică şi mare i-a fost uimirea după ce a plecat de acolo. Ce s-a întâmplat cu Lavinia Pîrva

+3 click pentru
galerie

A mers la biserică şi mare i-a fost uimirea după ce a plecat de acolo. Ce s-a întâmplat cu Lavinia Pîrva © Foto: Instagram

Lavinia Pîrva este o femeie credincioasă şi cu încredere în Divinitate, aşa cum părinţii ei au învăţat-o de mică. De asemenea, Lavinia Pîrva îi este recunoscătoare Lui Dumnezeu pentru tot ce i-a pferit şi încearcă să fie mereu un om bun şi temător, aşa cum a învăţat în familie.

Lavinia Pîrva a avut parte şi de o mare surpriză, iar la biserică i s-a îndeplinit un mare vis. Soţia lui Ştefan Bănică Jr. nu avea până de curând un preot duhovnic, iar la un moment dat când a mers la biserică un părinte s-a oferit să fie el cel care să o povăţuiască pe Lavinia Pîrva de fiecare dată când are nevoie.

CITEŞTE ŞI: Lavinia Pîrva va avea o fetiță? Prietenele vedetei au dat-o de gol

“A fost foarte drăguţ, m-a primit, m-a întrebat dacă am un duhovnic şi i-am spus că nu am.  A fost atât de bun, încât m-a întrebat: „Nu vrei să fiu eu duhovnicul tău?”. Am plecat de acolo cu o stare foarte bună, pentru că în sfârşit am primit acest dar pentru care m-am rugat mult. Aşa se face că o să mă duc acolo pregătită de spovedanie, întrucât am acum duhovnicul meu. Cred că trebuie să fim pregătiţi de spovedanie tot timpul”, a spus Lavinia Pîrva, potrivit revistei Taifasuri.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro