Cum a reușit Lavinia Pîrva să slăbească după ce a născut. Ștefan Bănică Junior are cu ce să se mândrească

+3 click pentru
galerie

Cum a reușit Lavinia Pîrva să slăbească după ce a născut. Ștefan Bănică Junior are cu ce să se mândrească © Instagram

Lavinia Pîrva a născut pentru prima oară în urmă cu câteva luni și de atunci viața ei s-a schimbat radical. Bruneta s-a îngrășat considerabil pe parcursul sarcinii și ajunsese de nerecunoscut, fiind departe de bomba-sexy care era atunci când a debutat în showbiz.

Ei bine, acum lucrurile nu mai stau deloc așa! Soția lui Ștefan Bănică Junior a revenit la formele care au consacrat-o și a demonstrat, că își poate modifica total trupul, în doar câteva luni. A devenit mămică, dar asta nu a făcut-o să se relaxeze, ba din control. Bruneta a fost determinată să scape de kilogramele în plus, iar în prezent se poate mândri cu o siluetă de indiviat, care le-ar face geloase pe multe domnișoare.

Și-a făcut dieta publică

Lavinia Pîrva a arătat și pe rețelele sociale cum a reușit să slăbească și nu a apelat la înfometare, așa cum fac alte femei atunci când vor să dea rapid jos câteva kilograme. Ea și-a făcut abonament la sală și a început o dietă bazată pe multe legume și sucuri naturale. Bineînțeles, o femeie atât de tânără cu siguranță nu a avut probleme în acest proces de slăbire, iar kilogramele s-au topit imediat. Acum Lavinia Pîrva postează aproape zilnic fotografii în care se mândrește cu silueta ei și este, fără doar și poate, una dintre cele mai sexy vedete din showbiz.

Relația lor a fost una discretă încă de la început și au preferat să își țină povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. Așa au procedat și în cazul botezului micuțului Alexandru, pe care l-au creștinat, în urmă cu o lună, în mare secret. La eveniment au luat parte doar oamenii dragi sufletului lor și au considerat că așa este cel mai bine pentru familia lor. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest