Le vezi zilnic la tv, dar nu te-ai fi gândit că au aceeaşi vârstă. Care vedete au trecut şi care au picat testul timpului!

+8 click pentru
galerie

Vedetele vs. vârstă © Instagram

Le vezi zilnic la televizor sau pe internet, dar cu siguranţă nu te-ai fi gândit niciodată că au aceeaşi vârstă. Şi asta pentru că arată complet diferit. Iată câteva dintre divele din showbizul românesc pentru care vârsta este doar un număr.

Vârsta este doar un număr. Bine... pentru unele dintre vedete. Pentru că pentru altele trecerea anilor şi-a pus amprenta pe chipulor lor şi nu numai. Iar timpul a fost mai blând pentru câteva dive din showbiz-ul românesc, dar cu alte doamne.. putem spune că a fost chiar dur. Dar să le luăm pe rând. Şi le putem da exemplu pe  Oana Lis şi Lili Sandu care au aceeaşi vârstă. Adică 39 de ani, însă arată total diferit şi îşi trăiesc viaţa la fel de diferit, potrivit Antena Stars.

Oana Lis nu a pus prea mare accent pe felul în care arată, în schimb, nu putem spune acelaşi lucru şi despre Lili Sandu. Care a preferat să se menţină cu ajutorul unui stil de viaţă sănătos, dar şi cu mult, mult sport. Trecem mai departe şi descoperim că Viorica de la Clejani este de-o vârstă cu Oana Zăvoranu şi Andreea Marin. Greu de grezut, dar adevărat! Pentru că la o singură privire ai putea să juri că artista este cea mai mare dintre ele trei, urmată de fosta doamnă a surprizelor şi de "mezina" Oana. Însă realitatea este alta! Toate trei au 44 de ani! 

CITEŞTE ŞI: Câte operații estetice are Oana Zăvoranu? Vedeta a dat cărțile pe față și a recunoscut

Bine, trebuie să recunoaştem că Oana Zăvoranu arată cel mai bine! Şi nu că am vrea să fim răutăcioşi, dar are noroc şi cu micile intervenţii la care a apelat. Şi că tot vorbim de operaţii, parcă ne vine în gând şi Mihaela Rădulescu. Dar, chiar şi în ciuda faptului că s-a operat în repetate rânduri, tot nu a ajutat-o pe diva de Monaco să urce pe primul loc în topul femeilor sexy de 50 de ani. Şi asta pentru că de aceeaşi vârstă cu ea este şi Tania Budi. Tot 50. Doar că aceasta a mizat mereu pe trăsăturile moștenite de la părinți. Şi trebuie să recunoaştem că şi astăzi continuă să fie una dintre cele mai frumoase femei din România.

CITEŞTE ŞI: Cum a reacționat Mihaela Rădulescu, după ce un fan a ironizat-o cu privire la operațiile estetice. ''Contează mai mult ca orice bisturiu''

Frumoase, celebre şi admirate de mulţi bărbaţi, dar chiar dacă ne vine greu să ne luăm ochii de la ele trebuie să trecem mai departe şi să spunem că şi pe chipul Mihaelei Tatu şi al Romaniţei Iovan anii şi-au pus amprenta diferit. Deși a slăbit 20 de kilograme și a ajuns de nerecunoscut, Mihaela Tatu tot nu pare mai tânără de 55 de ani, cât arată buletinul. De cealaltă parte, Romanița Iovan, care are aceeași vârstă, pare că abia se apropie de 50 de ani.

Şi pentru că tot vorbim de vârste şi de transformări nu putem să nu spunce ceva şi despre evoluţia Loredanei Groza. Şi asta pentru că de-a lungul anilor, artista şi-a surprins fanii cu diferite apariţii care au ajutat-o să-şi ascundă perfect vârsta din buletin. Iar acum, chiar dacă are 48 de ani Loredana Groza arată mai bine şi mai tânără niciodată.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest