Legătura neștiută dintre mama lui Mihai Bendeac și Anamaria Prodan. Emilia Bendeac a dat cărțile pe față / VIDEO

Legătura neștiută dintre mama lui Mihai Bendeac și Anamaria Prodan. Emilia Bendeac a dat cărțile pe față / VIDEO © Instagram

Emilia Bendeac, mama celebrului actor a făcut senzaţie pe reţelele de socializare printr-un video în care dezvăluie legătura dintre ea şi Anamaria Prodan. Internauţii nu se aşteptau la asta!

Mama lui Mihai Bendeac a reuşit să cucerească inimile internauţilor, fiind protagonista unui videoclip senzaţional. Aflată în parcare, îmbrăcată în haine de casă şi încălţată în papuci, Emilia Bendeac şi-a accesorizat ţinuta cu o geantă neagră, de dimensiuni mari. Simpatica mămică a ţinut să facă o comparaţie amuzantă, între ea şi Anamaria Prodan, spunând că geanta ei se aseamănă cu cele purtate de celebra impresară.

"Sunt pe spaţiu public. Nu poţi să mă opreşti să te filmez. Dar cum ai ieşit aşa din casă? Geanta te mai scoate", a rostit Mihai Bendeac către mama sa, la începutul videoclip-ului.

Cu un aer de fotomodel, Emilia Bendeac a defilat prin parcare, ţinând geanta pe braţ, fără nicio urmă de inhibiţie.

"Ei, uite aşa am ieşit eu. Fii atent aici, e de aia ca a Aneimaria Prodan... 3 milioane de euro", a răspuns mama lui Mihai Bendeac, vizibil amuzată.

Reality-showul "Prodanca şi Reghe - Preţul succesului", în curând pe Antena Stars!

În curând, fanii o vor putea admira din nou pe Anamaria Prodan din faţa televizoarelor, într-un show de senzaţie, numit "Prodanca şi Reghe - Preţul succesului". În cadrul emisiunii care va fi difuzată în curând pe Antena Stars, admiratorii frumoasei impresare vor putea urmări cum arată o zi din viaţa sa. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro