Legătura neştiută dintre Oana Zăvoranu şi Mario Iorgulescu! "M-a luat de umeri, a încercat să..."

Legătura neştiută dintre Oana Zăvoranu şi Mario Iorgulescu! "M-a luat de umeri, a încercat să..." © arhivă

O poveste picantă care a ţinut primele pagini ale ziarelor în trecut este readusă în atenţie, la câteva luni de la accidentul produs de Mario Iorgulescu, în urma căruia un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Vorbim de legătura cu Oana Zăvoranu a fiului şefului LPF! Ce a fost, de fapt, între ei?

În luna februarie a anului 2014, Oana Zăvoranu a fost văzută într-un club de fiţe din Capitală, în compania lui Mario Iorgulescu. Fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a stat la acea vreme "lipit" de sexy brunetă mai toată seară. 

A doua zi, dis-dis-dimineaţă toate ziarele titrau despre o posibilă idilă. Ce s-a întâmplat, de fapt, vă spunem noi! Atât Oana Zăvoranu cât şi Mario Iorgulescu au ţinut să lămurească situaţia. 

Oana Zăvoranu a explicat că s-a dus în club pentru că venea Ja Rule. Apoi, "a venit băiatul care era drăguţ, este un tip curtenitor, m-a luat de umeri, a încercat să îmi capteze atenţia. Eu nu l-am luat ca pe un potenţial iubit... Pe Mario l-am văzut ca pe un admirator, nu ca pe un potenţial iubit", explica Oana Zăvoranu.

De cealaltă parte, o explicaţie ceva mai picantă! Mario Iorgulescu a precizat că a avut sentimente pentru ea, dar că nu a încercat să o agaţe pe brunetă. 

Mai mult, a continuat spunând că Oana este o femeie frumoasă şi că oricărui bărbat îi e uşor să se îndrăgostească de ea. Cu toate acestea, nu s-a concretizat nimic în cazul lor.

"Trebuie să recunosc că este o femeie frumoasă şi este foarte usor sa te îndrăgosteşti de ea. Un flirt nevinovat se poate transforma usor într-o poveste de dragoste. Dar nu este şi cazul nostru", a spus Mario.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro