Legătura neștiută dintre Victor Slav și Bodi Alex! Ce au în comun fostul și actualul Biancăi Drăgușanu

+3 click pentru
galerie

Victor Slav (stânga) și Bianca Drăgușanu cu Bodi Alex © spynews.ro

În mod oficial, Bianca Drăgușanu nu ar dori să considere povestea dintre ea și Bodi Alex ca fiind ceva romantic. Însă, pozele lor recente spun altceva. Cei doi sunt foarte tandri, iar asta se vede clar!

Totuși, la fel cum Bodi Alex, actualul „amorez” al Biancăi Drăgușanu, are conexiuni cu Tristan Tate, musculosul are, însă, și o legătură ascunsă cu Victor Slav! Da, lumea este într-adevăr mică, mai ales când vorbim de lumea vieții romantice a Biancăi.

Se pare că Bodi Alex este prieten foarte bun cu Giani Kiriță, cu care Victor Slav prezintă o emisiune și cu care petrece, la rândul său, niște timp. Bodi Alex și Giani Kiriță sunt frecvent împreună prin cluburi, iar acest lucru creează o situație cel puțin ciudată!

Ce spun prietenele Biancăi Drăgușanu despre relația cu Bodi Alex

„Bianca și Bodi se întâlnesc, iau deseori masa împreună și el o respectă foarte mult. Se văd din luna august, iar atunci, Bianca se afla într-o pauză cu Tristan Tate și tot încerca să scape de el, pentru că acesta nu ar fi fost decât un bărbat care căuta femei pentru videochat, imatur, care nu știa să-și asume lucrurile, la adevărata lor importanță. Bodi îi trimitea flori, o respecta și îi vorbea frumos, cum trebuie să fie tratată orice femeie, în fond”, au povestit surse din anturajul Biancăi Drăgușanu, pentru www.spynews.ro.

„Bianca Drăgușanu nu vrea să-și asume o relație acum, mai ales că va pleca în Asia, pentru o lună. Nu poate să spună că intră într-o relație, că mai apoi nu știe ce va fi. Cel mai bine consideră că este să lase lucrurile să vină de la sine. Se vede cu Bodi Alex, bărbatul o curtează, îi aduce flori constant și se poartă cu ea cum ar trebui să se poarte orice bărbat, cu o femeie care merită. Atunci când a fost cu Tristan Tate, Bianca nu a avut ochi pentru alți bărbați. În momentul în care se vedea cu Bodi Alex, Bianca era certată cu Tate, se aflau într-o pauză”, ne-a povestit sursa noastră. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro