Coincidență șocantă! Ce îi leagă pe Răzvan Ciobanu și Anamaria Pop, ambții morți în accidente rutiere

+3 click pentru
galerie

Anamaria Pop a murit într-un grav accident auto © Facebook / Arhivă

Au trecut aproape patru luni de la moartea fulgerătoarea a lui Răzvan Ciobanu. Acum, iată că o altă vedetă a murit în urma unui teribil accident auto. Anamaria Pop, o îndrăgită cântăreață de muzică populară, a murit în timp ce se îndrepta spre un eveniment, unde trebuia să se distreze.

Accidentul cumplit a avut loc ieri, pe un drum din Maramureș. Anamaria Pop fie a pierdut controlul autoturismului, fie a adormit la volan. Cert este că totul s-a terminat tragica. Mașina ei a intrat într-un copac, apoi a fost aruncată într-un șanț.

Legătura șocantă cu Răzvan Ciobanu

Există, din păcate, și o legătura șocantă între Anamaria Pop și Răzvan Ciobanu. În afara faptului că ambii au murit în circumstanțe asemănătoare, respectiv în accidente auto, anchetatorii au găsit aceleași lucruri la fața locului. Mai bine zis, nu au găsit ceva, și anume urme dr frânare. Acestea au lipsit în cazurile ambelor accidente.

În cazul lui Răzvan Ciobanu, polițiștii au dat vina pe neatenția în conducere, care a dus la pierderea controlului asupra mașinii.

Anamaria Pop a murit într-un grav accident auto

Anamaria Pop a murit pe loc, după ce a intrat cu mașina pe care o conducea într-un copac. Accidentul a avut loc în localitatea Cicârlău, județul Maramureș. Anamaria Pop se mai afla în mașină cu o altă persoană în momentul impactului. Tragedia a avut loc după ce artista a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un copac. Impactul a fost atât de puternic încât mașina a fost proiectată într-un șanț.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro