Leo Iorga va fi înmormântat astăzi, la cimitirul Bellu din Capitală

Leo Iorga va fi înmormântat astăzi, la cimitirul Bellu din Capitală © Arhiva

Leo Iorga s-a stins din viață sâmbătă, 2 noiembrie, după nouă ani de zile în care s-a luptat cu temutul cancer. Trupul neînsuflețit al celebrului artist a fost depus la Casa Eliad din Capitală.

Astăzi, prietenii, rudele, dar și admiratorii îl vor conduce pe ultimul drum pe regretatul artist. Leo Iorga va fi înmormântat astăzi, la cimitirul Bellu din Capitală, în cadrul unei ceremonii restrânse, ce va avea loc la ora 14:00, la care se vor aduna toți oamenii care l-au cunoscut și apreciat pe artist.

Leo Iorga, înmormântat azi

Cea care i-a fost alături regretatului artist pe patul de spital, înainte să-și dea ultima suflare, a fost chiar soția lui, Paula Iorga, însă unul dintre fii săi, Paul Iorga, nu a reușit acest lucru. Cu toate acestea, tânărul spune că ultima amintire cu tatăl său este una plăcută și crede că a ajuns într-un loc mai bun, fără suferință.

„Nu regret nimic că n-am apucat să-mi iau la revededare de la tatăl meu pentru că ultima mea amintire cu el a fost foarte placută și cumva mi-am luat la revedere în cel mai plăcut mod. L-am lăsat să doarmă fericit când am plecat ultima oară din spital. A murit liniștit. Mă bucur că nu a mai suferit atât de mult pe cat o facea. A fost o lupta foarte grea în toată perioada asta.[...] Acum e linișit și nu mai are durerile respective și cu siguranța nu se va mai supara pe tot felul de zvonuri ce se mai auzeau anterior”, a declarat Paul Iorga, la Răi Da Buni.


facebook whatsapp twitter pinterest