Leon, fiul lui Kamara, va suporta o nouă operaţie. Artistul a creat o campanie pentru strângere de fonduri / VIDEO

Leon, fiul lui Kamara, va suporta o nouă operaţie © Arhiva

Kamara este alături trup și suflet pentru fiul său, duce o luptă continuă pentru băieţelul lui care se zbate pentru a trăi o viaţă normală. Micuțul Leon a fost diagnosticat după naștere cu tetrapareză spastică, o afecțiune ce îl împiedică să meargă sau să își miște mâna stângă.

Artistul a dezvăluit că Leon va trebui să suporte încă o intervenţie chirurgicală. După şase operatii, Leon se simte din ce în ce mai bine, însă mai este mult de luptat.

Acum, micuţul Leon trebuie să plece din nou în străinătate pentru o nouă intervenţie, de data aceasta, pe coloană.

Kamara este foarte optimist şi speră ca băiatul lui să se facă cât mai repede bine şi să se bucure de anii copilăriei.

Totuşi, ca Leon să se facă bine este nevoie de o sumă uriaşă de bani.

În cadrul emisiunii "Agenţia Vip", Kamara a dezvăluit despre ce sumă este vorba, dar şi cum, cei care doresc, pot contribui la visul la Leon.

"Am fost în Franţa şi am creat pe Facebook o campanie pentru Leon. Deocamdată am reuşit să adunăm prin bunăvoinţa oamenilor să adunăm în doar două sptămâni vreo 360 de milioane de euro, dar scopul este de a ajunge la o sută de mii de euro pentru că este vorba de două intervenţii. Sperăm măcar la jumătate ca să putem spă facem măcar prima intervenşţie. Eu sper să adunăm toată suma ca să putem sta apoi liniştiţi. Apoi acasă avem nevoie de aparatură pentru recuperarea post operatorie, a spus Kamara despre cazul fiului lor"a declarat Kamara în cadrul emisiunii "Agenţia Vip".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro