VIDEO / Letiţia Moisescu, reacţie după ce a pierdut finala Eurovision. "O să arunce multă lume cu pietre în mine"

+3 click pentru
galerie

Letiţia Moisescu, reacţie după ce a pierdut finala Eurovision. "O să arunce multă lume cu pietre în mine" © Foto: Facebook

Letiţia Moisescu, una dintre finalistele Eurovision 2019, care a încercat să câştige biletul spre Israel, a avut o primă reacţie după ce a pierdut finala.

Chiar dacă nu a fost cea câştigătoare, Letiţia Moisescu nu este supărată, ba chiar este fericită că Ester Peony este cea care va reprezenta ţara noastră la concursul internaţional. Letiţia Moisescu spune, însă, cu riscul de a atrage critici, că se bucură că nu a câştigat un artist care nu este român, asta pentru că Eurovisionul este un concurs ce reprezintă întreaga ţară, tocmai de aceea câştigătorul trebuie să fie un român.

CITESTE SI: Cine este Ester Peony, artista care reprezintă România la Eurovision 2019. Este o împătimită a pozelor provocatoare

"Poate o să arunce multă lume cu pietre în mine, eu nu sunt omul care să mă feresc, consider că Eurovisionul este un concurs care trebuie să reprezinte o ţară şi trebuia să fie reprezentat de un român. Pe holuri când ieşeam oamenii spuneau că vor să câştigăm şi că nu vor să ne reprezinte străinii. Restul concursurilor sunt pe o anumită nişă, Eurovisionul reprezintă o ţară. M-am bucurat enorm că a fost Ester. Eu sunt destul de mulţumită pentru că a fost o luptă maximă", a spus Letiţia Moisescu.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro