Letiția Moisescu este însărcinată. Cum a anunțat artista frumoasa veste

+3 click pentru
galerie

Letiția Moisescu este însărcinată. Cum a anunțat artista frumoasa veste © Instagram

Letiția Moisescu, cunoscuta cântăreață care a participat la Eurovision, este însărcinată pentru prima oară. Frumoasa artistă se pregătește să devină mămică, în doar câteva luni.

Letiția Moisescu a fost prezentă la un eveniment din Capitală aseară, acolo unde a susținut un recital, însă acesta a fost și un prilej de a-și anunța fanii virtuali că urmează să devină mămică pentru prima oară. O prietenă de-ale artistei a publicat o fotografie, în care apare ținându-i mâna pe burtică Letiției Moisescu, la care a adăugat și un mesaj haios: "Mă pregătesc să fiu moșică". Letiția Moisescu arată impecabil, iar sarcina îi priește, pentru că radiază de fericire și este foarte zâmbitoare.

Letiția Moisescu și-a pierdut bunica, în urmă cu câteva luni

Letiția Moisescu a pierdut-o pe bunica sa în februarie anul acesta. Artista a trecut prin momente foarte grele și a suferit foarte mult din cauza pierderii, mai ales că erau extrem de apropiate.

"Îmi spunea bunicuţa mea când eram micuţă, că Dumnezeu vede tot ce fac cu ajutorul îngerului meu pazitor. Si tot ea m-a învăţat ce să fac să nu plece niciodată de lângă mine, m-a invăţat, " Înger,îngeraşul meu". Iubiti-vă bunicii cât sunt lângă voi si vă poartă de grijă, iar dacă nu mai sunt aici pe pământ să îi purtaţi in gând si suflet ca si cum n-ar fi plecat niciodata! Nu te voi uita niciodata bunica mea,ingerul meu drag!", a scris Letiţia Moisescu pe pagina sa, la acea vreme.

Letiția Moisescu a participat la preselecția națională Eurovision, în acest an. Chiar dacă a pierdut în fața lui Esther Peony, artista a fost fericită că aceasta ne-a reprezentat țara la concursul internațional. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro