”Libelula” lui Speak a încins internetul. Ștefania s-a fotografiat goală în cada cu spumă / FOTO

+3 click pentru
galerie

”Libelula” lui Speak a încins internetul © Arhiva

Când Speak nu este acasă, ”Libelula” își face de cap. Ștefania, iubita artistului, a încins internetul după ce a postat fotografii cu ea goală, din cadă.

Partenera de viață a lui Speak face, ce face și își pune fanii din mediul online pe jar. Șatena are un trup tras prin inel, iar cu formele sale extrem de voluptuoase reușește cu ușurință să ia ochii oricui.

Tânără profită de faptul că arată ca desprinsă din reviste și nu ratează nici o ocazia de a poza extrem de sexi și provocator. Cu sau fără Speak lângă ea, Ștefania știe cum să pozeze astfel încât să curgă like-urile și aprecierile celor din mediul online.

Acum, când toată lumea se află în izolare, ”Libelula” a profitat de timpul pe care îl are și pentru câteva minute s-a relaxat într-o baie cu spumă. Vedeta nu a vrut să fie singură, semn că s-a plictisit deja de perioada de izolare, și a împărtășit cu fanii momentul său de liniște.

Astfel, Ștefania a ajuns din cada cu spumă direct pe contul de Instagram. Vedeta s-a fotografiat în toată splendoarea ei, apoi a urcat totul pe internet. Fanii tinerei vedete au fost surprinși de îndrăzneala Ștefaniei, dar în aceeași măsură au apreciat faptul că iubita lui Speak le-a arătat ce doar artistul poate să vadă.

Nu este pentru prima dată când Ștefania dă dovadă de curaj, iar fanii apreciază cu zecile de mii tot ceea ce postează iubita lui Speak, fapt ce o face pe Ștefania una dintre cele mai iubite vedete din showbiz.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro