"Libelula" şi Speak, pregătiţi de nuntă?! Cum va arăta rochia de mireasă a Ştefaniei: "Vreau să fie de prinţesă"

+3 click pentru
galerie

Speak şi Ştefania © Facebook

Speak şi-a găsit fericirea lângă Ştefania, iar multe persoane se întreabă când va avea loc nunta dintre ei, căci par a fi făcuţi unul pentru celălalt. Ei bine, cei doi artişti par să se gândească la acest aspect, mai ales că Ştefania ştie deja ce rochie de mireasă vrea.

Ştefania se imaginează deja mireasă şi ştie exact cum va arătat rochia sa. Iubita lui Speak pare că vrea să-i comunice iubitului ei că este pregătită de pasul cel mare. "Libelula" a explicat cum vrea să arate rochia sa de mireasă, în prezenţa lui Speak. Să fie acesta un mesaj cu subînţeles?

Într-o emisiune Tv, Ştefania a relatat că s-a gândit deja la momentul în care va fi mireasă şi ştie exact cum va arăta rochia ei. Îmbrăcată într-un outfit alb ea a declarat că se simte deja ca o mireasă.

"Sunt o mireasă mai nonconformistă. Mă simt ca o mireasă 2018, o mireasă se poate îmbrăca aşa, cele care nu vor să aibă rochii... şi vor pantaloni. Eu vreau o rochie de prinţesă, chiar mai multe, dar vreau să fie de prinţesă. O să am vreo cinci.", a relatat Ştefania.

"Cinci rochii?" a fost reacţia lui Speak.

După acest dialog, râmâne de văzul dacă nunta dintre cei doi va avea sau nu loc în viitorul apropiat.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro