Lidia Buble a intrat în operație. Cântăreața a ajuns pe mâinile medicilor în urmă cu puțin timp

+3 click pentru
galerie

Lidia Buble a intrat în operație. Cântăreața a ajuns pe mâinile medicilor în urmă cu puțin timp © arhiva

Lidia Buble a intrat în urmă cu puțin timp în operație, iar cântăreața a ținut să-și anunțe fanii de acest lucru. Ulterior, postarea a fost ștearsă.

Lidia Buble a ajuns la spital în urmă cu puțin timp, însă cântăreața nu a dat mai multe detalii despre starea sa de sănătate. Tot ceea ce a spus este faptul că este pregătită să intre în operație și își roagă fanii să fie alături de ea. Ulterior, postarea făcută pe contul său de Instagram a fost ștearsă. 

”Intru acum în operație...Să vă rugați pentru mine. Love u all”.

Dacă de-a lungul vremii, cântăreața a fost criticată mereu pentru aspectul său fizic, aceasta a declarat de fiecare dată că nu își dorește să se opereze la nas: ”Sunt atât de sexy cu nasul ăsta mare. Imi dă o senzualitate aparte [...] l-aș face și mai mare dacă aș putea. Voi nu știți să apreciați creația lui Dumnezeu. Voi apreciați mai mult ce iese din mâinile doctorilor. Tot ce este natural este sexy, frumos și elegant și orice mai vreți voi”, le-a mărturisit cântăreața celor care o urmăresc pe pagina sa de socializare în urmă cu ceva timp. 

Să se fi răzgândit oare Lidia Buble și să apelat la bisturiu pentru un aspect fizic sau oare este vorba despre o problemă serioasă de sănătate? Rămâne de văzut și așteptam primele declarații ale Lidiei referitoare la postarea pe care a făcut-o. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro