Lidia Buble, speriată de musafirii nepoftiți. Cum a reacționat artista

+3 click pentru
galerie

Lidia Buble, speriată de musafirii nepoftiți. Cum a recționat artista © instagram

Lidia Buble a anunțat recent că îi este foarte teamă să stea pe întuneric acasă sau oriunde în altă parte, însă aceasta nu este singura frică a vedetei. Cântăreața a avut parte de niște musafiri, care nu au fost primiți în casa ei cu mare bucurie. 

Lidia Buble a postat un filmuleț pe InstaStory, realizat la una dintre ușile casei în care locuiește. Pe plasa de protecție impotriva insectelor, Lidia Buble a descoperit o grămadă de gândaci mirositori. Cântăreața s-a speriat foarte tare și nu a reușit să-i mai deschidă ușa cătelușului care o aștepta pe cealaltă parte a ușii. „De ce nu mă lăsați în pace?”, a spus cântăreața în fața insectelor nu prea plăcute la vedere. 

Lidia Buble este o femeie frumoasă și o artistă admirată de mii de oameni. Totuși, multe persoane sunt și cele care o critică pe artistă din cauza aspectului fizic. Întrebată la Antena Stars dacă va decide vreodată să apeleze la o operație estetică, Lidia Buble a mărturisit că probabil va face ceva doar pentru riduri, însă nasul nu îl va opera niciodată: „Mie îmi place că sunt un om special, cu nişte trăsături mai aspre şi mai dure, într-adevăr, dar îmi place că sunt diferită de ceea ce vezi în jurul tău. Îi mulţumesc Lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat, mi-a dat cele mai frumoase trăsături. Nu sunt împotrivă, Doamne fereşte, pentru că probabil, la un moment dat, când voi avea şi eu un 50 de ani, 40, şi voi avea şi eu un rid, cum e normal, probabil îmi voi face diferite tratamente, să umplu ridurile, dar să îmi tai nasul, să-mi măresc buzele, niciodată. Mie îmi plac oamenii deosebiţi şi consider că defectele, cum le mai spunem noi, ne fac să fim speciali şi avem ceva aparte", a spus artista.”

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro