Lidia Buble are planuri mari. Artista va avea parte de momente unice alături de cea mai importantă persoană din viața sa: ”Îmi doresc foarte mult”

Lidia Buble are planuri mari © Arhiva

Mai este doar puțin până când restricțiile impuse de pandemia de coronavirus se vor mai relaxa, însă vedetele au deja planuri pentru după data de 15 mai. 

Lidia Buble se numără printre vedetele care știu deja ce vor face după data de 15 mai, atunci când starea de urgență se va ridica, iar restricțiile impuse de pandemia de coronavirus se vor mai relaxa.

Iubita lui Răzvan Simion abia așteaptă ziua ”eliberării”, având deja o listă pregătită cu ceea ce își dorește să facă, după două luni de stat în casă. 

În această perioadă, artista a petrecut o lună de zile acasă, la Deva, alături de părinți și de surorile sale, iar acum este pregătită să revină la viața de dinainte de pandemie. 

Data de 15 mai o va prinde pe Lidia la București, însă imediat după, când vremea va fi extrem de caldă, artista i-a pregătit o surpriză surorii sale, Lorena. Adolescenta de o frumusețe izbitoare, pe care fanii o asemănă foarte mult cu Angelina Jolie, duce o viață superbă, mai ales că Lidia o surprinde mereu cu tot felul de cadouri și îi oferă tot ce își dorește. 

Acum, după izolare, Lorena va avea parte de o altă surpriză. Lidia Buble și-a făcut planuri pentru vacanță de vară, incluzând-o și pe sora ei mai mică. Artista arată încă o dată cât de importantă este familia pentru ea și că nu a uitat de unde a plecat. 

„Îmi doresc foarte mult să merg cu Lorena la mare. Anul trecut a ajuns pentru prima dată pe litoral, i-a plăcut maxim, mi-ar plăcea să pot să-i fac aceată bucurie și anul acesta”, a dezvăluit Lidia Buble, transmite ciao.ro. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro