Lidia Buble, motiv de mare bucurie! Ce veste a împărtăşit cântăreaţa fanilor

+2 click pentru
galerie

Lidia Buble, motiv de mare bucurie! Ce veste a împărtăşit cântăreaţa fanilor © Sursă Instagram

Lidia Buble este o femeie împlinită. La doar 26 de ani, vedeta are o carieră de succes, la care mulţi dintre noi doar visează, cucerind inimile miilor de fani cu talentul său inconfundabil. Nici în ceea ce priveşte viaţa privată nu stă mai rău. Cântăreaţa trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei Răzvan Simion şi are o familie minunată. Astăzi, artista a avut un mare motiv de bucurie şi a ţinut să-l împărtăşească cu admiratorii săi!

Cântăreaţa păstrează în permanenţă o legătură puternică cu fanii săi. Prin intermediul reţelelor de socializare, vedeta îşi ţine urmăritorii la curent cu tot ce este nou în viaţa ei. În cursul zilei de astăzi, Lidia Buble le-a împărtăşit o veste care i-a bucurat pe toţi: una dintre surorile ei şi-a aniversat ziua de naştere.

Lidia Buble are şase fraţi şi patru surori

Lidia Buble s-a născut în judeţul Hunedoara şi a crescut într-o familie pe cât de frumoasă, pe atât de numeroasă. Artista are nu mai puţin de zece fraţi, de care este foarte mândră. Astăzi, a fost ziua uneia dintre surorile ei, Lorena Buble, care a împlinit 17 ani. Tânăra este o adolescentă superbă, frumuseţea ei ieşită din comun fiind comparată de nenumărate ori cu cele mai celebre vedete de la Hollywood. Lidia Buble a marcat acest eveniment pe contul personal de Instagram, în care a postat diverse fotografii şi filmuleţe cu ea şi sora ei.

"La muuulţi ani binecuvântaţi, îngerule! Te iubesc de nu mai ştiu de capul meu", a fost una dintre declaraţiile Lidiei Buble transmise surorii sale mai mici, Lorena Buble.

"Ai de gând să te faci şi mai frumoasă? Se mai poate? Cât să mai îndur? Love u, BELLA", i-a mai transmis vedeta Lorenei, mândrindu-se cu frumuseţea ei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro