Ţinuta purtată de Lidia Buble a stârnit un conflict între fani. "Nici dacă vă mai naşteți de 10 ori nu vă permiteţi aşa ceva"

+3 click pentru
galerie

Ţinuta purtată de Lidia Buble a stârnit un conflict între fani. "Nici dacă vă mai naşteți de 10 ori nu vă permiteţi aşa ceva" © Foto: Instagram

Lidia Buble este o artistă căreia îi place enorm moda şi care vrea să vină mereu cu noutăţi în faţa fanilor săi. Aşa s-a întâmplat şi acum, când Lidia Buble a purtat o pereche de cizme altfel.

Lidia Buble a optat pentru o încălţăminte ieşită din tipare, o pereche de cizme care imită blugii. Fanii au reacţionat imediat, iar unii dintre ei au precizat că cizmele Lidiei Buble nu sunt pe placul lor. Ceilalţi, pasionaţi la fel de mult de modă ca şi artista, i-au sărit acesteia în apărare, iar până la contraziceri nu a fost decât un pas.

CITESTE SI: FOTO / Lidia Buble și Răzvan Simion, ipostază adorabilă alături de finuța lor! "Nu v-ar sta rău ca părinți"

"Nu aş purta aşa ceva nici dacă le-al primi gratis", a scris o fană. "Stați voi liniștite că nici dacă vă mai nașteți de 10 ori nu vă permiteți așa ceva. Tocmai de asta ea e artistă și voi niște fete care își dau ele cu parerea dacă le-ar purta sau nu, parcă ne ar interesa pe noi", a scris o altă fane de-ale Lidiei Buble.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro