Lidia Buble, dezvăluiri despre copilăria modestă pe care a trăit-o: „Când ai o ciocolată, te obișnuiești să o împarți la 11”

+3 click pentru
galerie

Lidia Buble, dezvăluiri despre copilăria modestă pe care a trăit-o: „Când ai o ciocolată, te obișnuiești să o împarți la 11” © Instagram

Lidia Buble este una dintre artistele iubite și apreciate de la noi și are o viață la care alții doar visează. Cu toate acestea, lucrurile nu au stat mereu atât de bine, iar vedeta a avut o copilărie modestă, mulți frați și chiar neînțelegeri în familie. 

Lidia Buble este exemplul cel mai bun în zicala succesul nu te schimbă. Deși are bani să-și cumpere tot ce vrea și să viziteze locuri impresionate, artista este de o modestie rar întâlnită, meru la locul ei și o familistă de nota 10! Lidia Buble a povestit în urmă cu ceva timp la „Star Matinal” că în casă, în copilăria ei erau nu mai puțin de 13 persoane, iar uneori mai existau și neînțelegeri. 

Invitată în platoul emisiunii "Star Matinal", Lidia Buble a vorbit despre viaţa de copil cu încă 10 fraţi. Tânăra a spus că nu este deloc uşor, însă că este frumos. Cu toate astea, vedeta a mărturisit că, din cauza faptului că dormeau mai mulţi în cameră, s-au mai iscat şi incidente între ei. Aceasta şi-a amintit că, o dată, a luat o bătaie zf'dravănă de la sora ei mai mare.

"Am avut foarte mulţi fraţi. Eram 13 în casă. Când ai o ciocolată, te obişnuieşti să o împarţi la 11. Aveam 4 camere şi în fiecare cameră erau 2 paturi supraetajate şi în unele mai exista şi un altul. O dată, când a fost cutremur, sora mea cea mare dormea în patul de jos şi credea că noi mişcăm patul. Am luat şi bătaie", a declarat Lidia Buble la Antena Stars. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro