Lidia Buble, întâlnire emoționantă. Nepoții i-au călcat pragul casei

+3 click pentru
galerie

Lidia Buble, întâlnire emoționantă. Nepoții i-au călcat pragul casei © arhiva

Lidia Buble face parte dintr-o familie numeroasă, iar la orice întâlnire de familie trebuie să se pregătească intens, atât fizic, cât și psihic. Ieri, nepoteții i-au călcat pragul casei, însă ceea ce a urmat a lasat-o pe artistă fără cuvinte.

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste, însă puțini știu că aceasta face parte dintr-o familie numeroasă. Cântăreața are mai mulți frați și surori ce au adus pe lume mulți copii, iar atunci când vine vorba despre o întâlnire de familie cu toții trebuie să se preăgătească intens. 

De curând, cântăreața a postat pe pagina ei de Instagram mai multe filmulețe în care erau prezente și nepoții ei. Vedeta a dat în mintea copiilor și s-a jucat cu aceștia ca atunci când ea era mică și se juca cu frații săi. Ei bine, vedeta ”s-a luptat” cu cei mici, iar la final a învins, nepoții plecând din locuință. Pentru că acestora le este frică de animalul de companiei ai cântăreței, Lidia l-a folosit drept armă de atc pe Bubly, cățelușul acesteia, iar nepoțeii s-au speriat și au plecat după doar câteva ore. 

Cântăreața este foarte fericită și mândră de familia sa și de mai multe ori în interviuri a anuțat că nu le știe numele tuturor nepoților, deoarece sunt mulți. Firește, artista glumește și e mereu atentă cu persoanele dragi din familie.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro