Lidia Buble, petrecere surpriză pentru tatăl ei. Părintele artistei a împlinit 70 de ani / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Lidia Buble, petrecere surpriză pentru tatăl ei. Părintele artistei a împlinit 70 de ani / VIDEO © Foto: Instagram

Petrecere surpriză pentru cel mai important bărbat din viaţa Lidiei Buble! Nu a mai avut parte, niciodată, de aşa ceva! În plus, s-a cerut dress code, iar locaţia aleasă a fost una absolut spectaculoasă.

Lidia Bubule a organizat o petrecere surpriză pentru cel mai important bărbat din viață ei! Este vorba de tatăl artistei care își sărbătorește ziua de naștere. Cum altfel decât în familie, Lidia a strâns frați, surori, nepoți și i-a pregătit tatălui ei o petrecere de pomină. 

Artista a ales să își strângă familia într-un loc minunat cu iarbă verde. Petrecerea are chiar și dress code, fiecare invitat trebuie să poarte alb.

"Dragilor trebuie să va mărturisesc ceva. Astăzi îi facem petrecere surpriză lui tati! Nu am vrut să spun nimic până acum pe Instagram pentru că îl știe destul de multă lume din Deva și nu voiam să îl sune. Vă arăt, avem și tema! Toată lumea trebuie să fie îmbrăcată în alb. O să va arăt imediat locația este absolut superbă, abia aștept ! Tati este pe drum, eu mă duc să mă schimb și abia aștept să vă iau cu mine să vă arăt. Tati împlinește frumoasă vârstă de 70 de ani și ne-am gândit să îi facem o petrecere surpriză pentru că știu că nu a avut parte niciodată de una", le-a spus Lidia Buble fanilor.

Lidia a purtat la petrecerea tatălui ei o rochie albă care i-a venit de minune, dar cel mai bun accesoriu a fost zâmbetul de pe față la vederea familiei reunite la petrecere. Joc, distracție, voie bună și mulți copii, acesta au fost elementele de bază la petrecerea surpriză, iar Lidia i-a dăruit cel mai frumos tort tatălui ei, unul în formă de Biblie.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest